| Kaaskroketten met Herve dressing | 17,50 |
| Kroketjes van grijze garnalen, rouille en crumble van kroepoek | 21,00 |
| Bordje van zacht gerookte zalm met zijn garnituur | 21,50 |
| Rundscarpaccio "La Tache Noire" met truffelolie, balsamico en parmezaan | 19,00 |
| Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen | 24,50 |
| Scampi T'Soethuys | 19,60 |
| "Black Tiger" scampis met zachte look, fijne sjalotten en tuinkruiden | 19,50 |
| Américain "La Tache Noire" huisbereid of natuur | 30,00 |
| Steak "La Tache Noire" natuur (300gr.) | 31,50 |
| Lamskroontje met warme groentjes en tijmsausje | 39,50 |
| Gesmoorde varkenswangetjes met gekarameliseerd buikspek | 32,50 |
| Ossentong in Madeirasaus | 29,50 |
| Konijnenbillen op "Grootmoeders" wijze | 24,00 |
| Rundstartaar op "Italiaanse" wijze | 30,50 |
| Champignonsaus - Béarnaise - Choron - Kruidenboter - Peperroom | 4,00 |
| Supplement salade - Warme groenten | 4,50 |
| Supplement verse Mayonaise van de Chef | 1,00 |
| Naar keuze geserveerd met met frietjes/puree/ kroketten/amandelkroketten/rijst of pasta |
| Zeetong met botersausje en fris slaatje | dagprijs |
| Sint-Jacobsnootjes en scampis met saus van grijze garnalen | 36,50 |
| Scampi T'Soethuys | 30,00 |
| Gegratineerd vispannetje van Noordzeevis | 29,50 |
| Tongscharrolletjes op "Oostendse" wijze | 28,50 |
| Op vel gebakken zalmfilet, béarnaise en fris slaatje | 30,50 |
| Tagliatelli met scampis, gerookte zalm en verse kruidenroom | 30,50 |
| Vegetarische pasta,tagliatte met Roquefort en prei | 25,20 |
| Tagliatelli met kip, currysaus met room en champignons | 28,50 |
| Caesar salade met kippenreepjes, croutons en parmazaan | 26,60 |
| Lauw slaatje van Geitenkaas met spek en gekarameliseerde appeltjes | 27,60 |
| Slaatje van "BlackTiger"-scampi's met zwartewoudham en verse tartaarsaus | 29,50 |
| Slaatje van zacht gerookte zalm en krokante zeetongreepjes | 30,00 |
| Vanilla Dream roomijs met warme chocoladesaus | 12,00 |
| Crème Brûlée met roomijs en gekarameliseerde noten | 12,00 |
| Tarte tatin van Jonagold en vanille roomijs Bourbon | 15,00 |
| Moëlleux met roomijs en warme chocolade | 13,00 |
| Ijsgekoelde nougat met rode vruchten | 13,00 |
| Sabayon van de "Chef" (min. 2 pers.) | 12,00 (p/p) |
| Coupe "Colonel" (limoensorbet en vodka) | 14,00 |
| Trio van sorbet (limoen/passievrucht&mango/framboos) | 12,00 |
| Kipfilet met appelmoes | 16,00 |
| Steak "La Tache Noire" met sla en saus naar keuze | 21,00 |
| Balletjes in tomatensaus | 17,00 |