Afhaling of Levering

Al onze schotels zijn met dagverse kwaliteitsproducten én de grootste zorg bereid.

Traiteurlijst ENKEL voor Kerst en Nieuwjaar!

Bestellen kan telefonisch voor

Kerstavond/-dag: t.e.m. 21 december 2025

Oudejaarsavond/Nieuwjaar: t.e.m. 28 december 2025

Bent u geïnteresseerd om ter plaatsen kerst en/of nieuwjaar met ons te vieren. Gelieve op onze website onze menu’s te bekijken en tijdig te reserveren.

Bestellingen:

 Tel : 02/381.31.11 (geen respons, antwoordapparaat en we bellen U snel terug!) 

E-mail: soethuyshalle@gmail.com

Traiteur aan huis of in't Soethuys

We werken met verschillende menu's en ook volgens de seizoenen en feestdagen!

Heeft U vragen voor een trouwfeest, communie, bedrijfsfeestje, etc.

Stuur ons een mail, of bel ons,

Wij helpen U graag bij het zoeken naar de lekkerste gerechten en formules!

Tel : 02/381.31.11 (geen respons, antwoordapparaat en we bellen U snel terug!) 

Email:  soethuyshalle@gmail.com

Traiteur Kerst en Nieuwjaar

Kerstmenu
   
Wildcarpaccio met z'n garnituur
*
Knolselderroomsoep met gandaham
*

Gebakkendoradefilet op een bedje van fijne groenten en bisquesaus

*

Kerstgebak

Prijs menu 80,00€ pp

.

Nieuwjaarsmenu
   
Ambachtelijke wildkroketten met slaatje
*
Gegrilde zeeduivel met opgevulde tomaatje
*

Everzwijnfilet met wintergarnituur,poivrade saus en kroketten

*

Verrassingsbordje van de Chef

Prijs menu 90,00€pp

Traiteur Kerst en Nieuwjaar

Koudbuffet:
min. 4 personen   55€p.p.
Zalm Belle-Vue, Gerookte zalm, Tomaat garnaal, Perzik met tonijn, Gerookte forelmousse, Gevuld eitje, Barbecue ham, Rosbief, Varkensgebraad, Pastei met uienkonfijt, Kippenboutjes, gerookte ham, Rauwkost- , pasta- en aardappelslaatje Sauzen/Brood/Boter
*
Kreeft Belle-vue: Dagprijs
*
Voorgerechten:
Gerookte zalm met garnituur 20.90
Duo wildpastei met uienkonfijt 17.90
Scampi's T'Soethuys 6st. 18.60
Ambachtelijke Fazantenkroketten met een fris slaatje 18.90

Traiteur Kerst en Nieuwjaar

Soepen : 1L
Waterkersroomsoep 8.00
Kreeftenbisque 12.00
Tomatenroomsoep met balletjes 6.00
*
Hoofdgerechten :
Hertenstoofpotje op z'n winters 29.50
Eendenborstfilet met passiesaus 32,90
Tongscharrolletjes op Oostendse wijze 28,50
Gevulde fazantfilet Fijne Champagne 32.90
Scampi's T'Soethuys 9st. 26.00
     
Naar Keuze (niet inbegrepen) 3€pp . :
Puree, aardappelkroketten
*
Nagerechten :
Kerstgebak 12.00
Verrassingsbordje van de Chef 12.00 uur